Nadixa krem ne işe yarar? Lekelere iyi gelir mi?

Nadixa krem akne için kullanılan bir kremdir. 30 g’lık tüplerde eczanelerde satışa sunulmuştur. Nadixa krem fiyat performans kremi olduğu için Nadixa krem kullananlar oldukça memnun. Bununla birlikte etken maddesi bakteri ve mikrop öldürme özelliğine sahiptir. Yazımızda Nadixa krem ne işe yarar? Ve Nadixa krem sabah mı akşam mı kullanılır? Gibi soruların cevaplarını kaleme aldık.

Yazımızı yazarken Nadixa kremin prospektüsü baz alınmıştır. Herhangi bir öneri ya da tavsiye içermemektedir.

Beyaz ya da beyazımtırak bir renkte olan Nadixa krem kokusu olmayan bir kremdir. Eczanelerde satılmaktadır. İçerisindeki etken madde bakteri ve mikrop öldürme özelliğine sahiptir. 30 g’lık tüplerde satışa sunulmuştur.

Nadixa krem iltihaplı akne yani sivilceler için ve yüzeysel deri enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Nadixa krem cilt yüzeyine uygulanan bir kremdir. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılmalıdır. Akneli bölgeye kullanın. Ortalama olarak 8 hafta boyunca kullanın. Daha sonrasında tedavinin sürecini doktorunuz belirleyecektir

Uygulamadan önce bölgenin temiz ve kuru olmasına özen gösterin. Enfeksiyonun önüne geçebilmek için bir miktar pamuk ile uygulama yapabilirsiniz. Kremi uyguladıktan sonra da ellerinizi yıkmayı unutmayın.

Her kremde mevcut olduğu gibi Nadixa kremin de yan etkileri mevcuttur. Bunlar Nadixa kremin hafif yan etkileridir ve şu şekildedir:

Nadixa krem kullanımı hakkında bir hayli soru birikti. Bizde henüz doktoru tarafından önerilen lakin kremi kullanmaya başlamayan insanlar için Nadixa krem hakkında merak edilen soruları derledik. Aklınızda soru olması halinde bizlere yorumlardan ulaşabilirsiniz

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Estriol krem ne için kullanılır? Estriol krem bebeklerde kullanılır mı?

Trosyd krem ne işe yarar? Kaşıntıya iyi gelir mi?