Nilgün Tanık kimdir? Neden kullanıcı adı Revios?

Nilgün Tanık kimdir? Neden kullanıcı adı Revios?

Instagram fenomeni Nilgün Tanık ile en baştan tanışmaya hazır mısınız? Güzeller güzeli Moğol fenomen Nilgün Tanık kimdir? Bilinmeyen en özel yönleriyle Nilgün Tanık röportajımız sizlerle. Biz sizler için Nilgün Tanık hakkında bir yazı kaleme aldık. Keyifli okumalar…

Nilgün Tanık’ı daha yakından tanımanız için harika bir röportaj gerçekleştirdik. Yazımıza başlamadan önce  Nilgün Tanık’a kısaca bir göz atalım.

Eğer ki başlıklarımız sizde Nilgün Tanık hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz

.Nilgün Tanık kimdir? Neden kullanıcı adı Revios?

48 kiloyum.

1.65 cm boyundayım.

Nilgün Tanık 19 yaşındadır.

Burcum boğa.

Nilgün Tanık 26.04.2001 doğumludur.

Ankara da yaşıyorum.

Ankara’da doğdum büyüdüm ama baba tarafım Moğolistanlı olduğu için Moğol’um.

Galatasaray takımını tutuyorum.

Burçlara yada fala inanmıyorum. Genel hatlarıyla inceledim ama beni doğru yansıtmıyor ya da herhangi birini. Yani hayır.

Manisa Celal Bayar üniversitesi, sınıf öğretmenliği bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim.

Severek yazmadım ama okurken sevdiğim bir bölüm oldu. Çocuklarla ilgili herhangi bir şeye dahil olmak ve bir şeyleri kökünden değiştirmek için bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

İstanbul üniversitesinde psikoloji okumak istiyodum.

Türkiye şartları gereği işsizlik sıkıntısını da katarsak sınıf öğretmenliğinden devam ya.

Hakan Günday Kinyas ve Kayra.. herkes okumalı hatta üniversitelerde okutulmalı. İnsanları duymak ya da görmek istemediği gerçeklerle yüzleştiriyor. Kişisel gelişim ve kişisel farkındalık için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Her yaş seviyesini uygun değil ama beni olgunlaştırdı diyebilirim.

Gerçek adım Nilgün Tanık. Revios bir rapci mahlası. Hayatımın dönüm noktası Revios’un şarkılarından geçiyor.

Sınırlı kanal izliyorum zaten YouTube’a girmem bile. Evrim Ağacı’nı izleyebilirler.

Mahalle maçı yapıyorduk. Karşı takımdan bir çocuk “Kızlar futbol mu oynarmış.” diye dalga geçmişti. Ben de maçta onu sakatlamıştım. 10 kişi devam etmek zorunda kalmışlardı.

Revios- kule, irtifa kaybediyoruz.

Her türlü et yemeğini yerim ve et yemeklerini çok iyi yaparım.

Eğer sayılıyorsa içmeyi çok seviyorum. Sonsuza kadar içebilirim. Alkol benim için çok önemli sayılabilir hatta. Kapalı bi alanda kalamam ya da buharlı bi alanda. Çok daralıyorum.

En sevdiğim insan tipi sürekli hazır olan. Kalk gidelim dediğimde meşgulüm demeyecek insanlarlara bayılıyorum. Akışına bırakan kasmayan insanlarla genelde çok iyi anlaşırım. Çok konuşan insanları hiç sevmiyorum, anlaşamıyorum da. Çok konuşan insanlar mutlaka arada yalan söylüyor. Çünkü ihtiyacı oluyor . Yan yanayken sustuğumda da anlaştığım birisi değilse, hayatıma hiç almıyorum.

Genelde sinirli ve katı olduğumu düşünüyorlar. Çok keskin sınırlarım var. Ama yanımda eğlenmeyen insan da görmedim açıkçası. Mizah seviyem kalitelidir.

Herhangi bir şey denemedim. Takipçiyi önemli bir kıstas olarak görmüyorum. Kimseyi hor görmedim diyebilirim. Herkese eşit ve aynı mesafede yanaştım. İnsanlar da bunu samimi buldu.

Hayır yok.

Capital Bra.

Eski bir sevgilimle ilişkimizin bitmiş olması. Hayatımdaki en önemli insandı diyebilirim. On’suz olmak beni büyüttü.

Brooklyn 99 yada the end of the fing wordl.

Mide kanaması geçirmiştim. O dönem kullandığım bazı ilaçlar mide duvarımı delmişti. 3 hafta kadar yattım sadece. Hatırlamak bile korkutuyor. Günde 15 saat uyuyordum minimum.

Bir erkek kardeşim var. 17 yaşında.

Yorucuydu. Her şeyi uzun uzun düşünüyor her şeye mantıklı bir cevap aramaya çalışıyordum. İnsanlarla buluştuktan sonra eve döndüğümde hiçbirini sevmediğimi fark edip ağlıyordum. Kendimi en kötü hissettiğim dönemdi.

Hiçbir şey ya da hiçkimse kalıcı değil. En önemli şey sensin. Ailenden başka kimseye güvenme.

Tek dövme var. Bir anlamı yok. Bir sabah uyandım. Arkadaşım aradı “Hadi sana dövme yapalım.” dedi. Ben de olur dedim. Buluştuk ve önüne çıkan ilk dövmeyi yaptı.

Abartıldığı gibi acımıyor. Yaptırabildikleri kadar yaptırsınlar. Bazen dövmemi öpesim geliyor. Kendine ait bir şey sonuçta.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ecem Ustaoğlu kimdir? Güzel Fenomen hakkında bilinmeyenler

Ecem Ustaoğlu kimdir? Güzel Fenomen hakkında bilinmeyenler

Melis Deniz kimdir? Güzel Fenomen hakkında bilinmeyenler

Melis Deniz kimdir? Güzel Fenomen hakkında bilinmeyenler