Pınar Deniz kimdir?

Pınar Deniz kimdir?

Gerçek adı: Pınar Deniz
Doğum tarihi: 4 Kasım 1993
Doğum yeri: Adana
Boy: 1.68 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Akrep
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Pınar Deniz nereli? Kaç yaşında?

Pınar Deniz kimdir, yaş, boyu, kilosu, burcu, aslen nereli, oynadığı diziler, sevgilisi? Pınar Deniz kardeşi kim? Pınar Deniz, Burak Deniz kardeş mi? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Pınar Deniz hayatı ve biyografisi

Pınar Deniz Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 2014 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde en büyük çıkışını 2016 yılında Vatanım Sensin dizisinde Yıldız rolü ile yaptı ve tanımaya başladı.

Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Mardin’dir. Pınar Deniz ailesi Arap kökenli olup 5 kardeştirler. Eğitim hayatına Adana’da başlayan Pınar Deniz liseden mezun olduktan sonra üniversite hayatına İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde devam etti. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce kamer önü oyunculuk dersleri aldı.

Pınar Deniz kameraların karşısına ilk kez 2014 yılında “Sil Baştan” adlı dizide canlandırdığı “Evrim” rolü ile adım attı. En büyük çıkışını 2016 yılında “Vatanım Sensin” dizisinde “Yıldız” rolü ile yaptı ve tanınmaya başladı. 2017 yılında ilk defa “Kardeşim Benim 2” sinema filmi ile beyazperde de “Didem” rolü ile yer aldı. Ayrıca şarkıcı Murat Dalkılıç’ın “Yani” isimli şarkısının klibinde oynadı.

2018 yılında “Bir Deli Rüzgar” dizisinde “Gökçe” rolü ile izleyicisinin karşısına çıkan Pınar Deniz, 2020 yılında “Aşk 101” dizisinde “Teacher Burcu” rölü ile yer aldı.

Pınar Deniz 2011 yılında O Ses Türkiye programına, 2017 yılında Beyaz Show ve 2018 The 6th GQ Men of the Year Awards’e katılan isim oldu.  Pınar Deniz’in Anneannesi 2020 yılında corona virüsten hayatını kaybetmişti! Pınar Deniz sevgilisi hakkında net bir bilgi yoktur. Bekar olan sanatçı yaşamını İstanbul’da silesi ile beraber sürdürmektedir.

Pınar Deniz dizileri ve filmleri

Pınar Deniz oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı? Aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2020 Aşk 101 (Teacher Burcu) TV Dizisi
  • 2018 Bir Deli Rüzgar (Gökçe) TV Dizisi
  • 2017 Kardeşim Benim 2 (Didem)  Sinema Filmi
  • 2016 Vatanım Sensin (Yıldız) TV Dizisi
  • 2015 Günebakan (Sinem) TV Dizisi
  • 2015 Beyaz Yalan (Azra) TV Dizisi
  • 2014 Sil Baştan (Evrim) TV Dizisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Refika Birgül kimdir?

Refika Birgül kimdir?