Sezin Erbil kimdir?

Sezin Erbil kimdir?

Gerçek adı: Sezin Erbil Yazgan
Doğum tarihi: 16 Nisan 1982
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.75 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Koç
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli ( Evren Yazgan ile)
Meslek: Blog yazarı, Mücevher tasarımcısı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Sezin Erbil nereli? Kaç yaşında?

Sezin Erbil kim, kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Sezin Erbil sevgilisi? Sezin Erbil evli mi, annesi, eşi, kimin kızı, gelinlik ve düğünü, hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sezin Erbil hayatı ve biyografisi

Sezin Erbil Türk şovmen, oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil’in kızıdır. Blog yazarı ve mücevher tasarımcısıdır. Bir dönem adını şarkıcı Alişan ile yaşadığı ilişki ile duyurdu. Yasmin Erbil ve Ali Sadi Erbil adında kardeşleri vardır.

Sezin Erbil 16 Nisan 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Mehmet Ali Erbil ve annesi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu’dur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Sezin Erbil blog yazarı ve aynı zamanda mücevher tasarımcısıdır. Sezin Erbil 2007 yılında magazin dünyasında sıkça anılan isimler arasında yer aldı. Çok fırtınalı bir aşk hayatı süren Sezin Erbil şarkıcı ve türkücü Alişan ile aşk yaşadı. Ardından Sezin Erbil evlilik hayalleri kurduğu Alişan’dan ayrıldı.

Sezin Erbil 2009 yılında çocukluk arkadaşı diye adlandırdığı Evren Yazgan ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda nikah masasına oturdu. Sezin Erbil Evren Yazgan’ın bu evliliklerinden 18 Aralık 2019 da Elisa adında bir kızı oldu.

Fenerbahçe takımını tutan Sezin Erbil, günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmekte olup blog yazarı ve mücevher tasarımcısı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanında takı tasarımları yapmakta ve satışlarını yapmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Çağlar Öngel kimdir?

Çağlar Öngel kimdir?

Alara Koçibey kimdir?

Alara Koçibey kimdir?