Üç Kuruş dizisinin Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

2021-2022 yıllarının en çok izlenen dizisi olmaya aday beklenen ‘Üç Kuruş‘ dizisinde yer alan ve başarılı oyunculuğu ile kendisine bir kez daha hayran bırakan profesyonel oyuncu Uraz Kaygılaroğlu‘nun dizideki oyunculuk performansı heyecan dorukta bekleniyor. Dizinin ‘Çukur’ dizisine benzetilmesini sağlayan konusuna, farkındalık katacak başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında?

Havalı saçlarıyla ve ekranlarda boy gösterdiği her an saçlarında yeni imaj yaratıığı renklerle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun yaşı 34.

Üç Kuruş dizisi için saçlarını en açık tonlardan birisi olan platine boyatan yakışıklı oyuncunun burcu Yengeç.

Kızı Ada Kaygılaroğlu ile olan paylaşımları Instagram platformu üzerinde epey konuşuluyor. Birlikte baba- kız yaptıkları faaliyetler ile popüler sayfalarca paylaşılan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu aslen Balıkesirli’dir.

Birçok ünlünün hem meslek icabı olarak ikamet ettiği, hemde muhteşem manzarasına vurulduğu şehir İstanbul’da Uraz Kaygılaroğlu da ikamet ediyor. 

Sefirin Kızı dizisiyle bir kez daha ekranların en çok konuşulan oyuncuları kadrosuna girmeyi başaran Uraz Kaygılaroğlu burada Gediz rolünü canlandırdı. Daha sonra diziden ayrılması ile de epey konuşulan ve ekranlarda kendisine hasret bırakan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu yeni bir yapımla takipçilerini heyecanlandırdı. Uraz Kaygılaroğlu’nun çok merak edilen boyu 1.88.

Pis Yedili dizisinin Burger Can’ı olarak tanınan ve bir sezon fazla kiloları ile de çok konuşulan Uraz Kaygılaroğlu 64 kilo vermesiyle epey konuşuldu. 64 kilo verme hikayesini şu cümlelerle özetleyen oyuncu ‘Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim ‘Eğil de bir göbeğine bak’ dedi. Normalde ayı vb. hayvan benzetmelerine çok maruz kalsam da o laf benim çok ağrıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim. Sonra baktım yine kiloluyum. Yine yemeye başladım. Ama annem artık sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana ‘Sen uyurken yatağından garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin’ diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve ‘Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burda çok yemek var’ diyerek bana inanmadı. Böylece benim diyet sürecim başladı ve 2 sene sürdü. 140 kilodan 76 kiloya indim.’ sözleriyle dile getiren Uraz Kaygılaroğlu şimdilerde harika fiziği ile konuşuluyor. Uraz Kaygılaroğlu’nun merak edilen kilosu ise 76.

Uraz Kaygılaroğlu nasıl kilo verdi? Şimdi kaç kilo?

Uraz Kaygılaroğlu’nun taraftar takipçileri tuttuğu takımı merak ediyor. ‘düşünsene bi takım tutyorsun başkanı Ali Koç’ sözleriyle tuttuğu takımı açıkça belirten başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu Fenerbahçe takımını destekliyor.

Balıkesir doğumlu olan ve şu an 34 yaşındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu hayranları ile telefon numarasını paylaşmıyor.

Çok konuşulan oyunculuğunun altında bir eğitim hayatı yatıyor mu? diye merak eden hayranlarının sorusuna cevap olarak Uraz Kaygılaroğlu’nun lise eğitiminin adından İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nü başarıyla tamamlayan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu eğitim öğretim hayatını burada noktalamıştır.  

Uraz Kaygılaroğlu, Önem Günal ajans ile çalışıyor. 

2014- 2019 yılları arasında Melis İşiten ile evli kalan, bu evlilik sürecini dostça boşanarak bitiren Uraz Kaygılaroğlu’nun sevgilisi bilinmiyor.

Yedi Güzel Adam dizisinde Erdem Bayazıt rolüne hayat veren Uraz Kaygılaroğlu şu an evli değil. Daha önceden 5 sene Melis İşiten ile evli olan ve bu evliliklerinden sevimli kızları Ada Kaygılaroğlu’nu dünyaya getiren Uraz Kaygılaroğlu eski eşinden anlaşarak boşandı.

Kendisi gibi oyuncu arkadaşı Kadir Doğulu ile Pis Yedili dizisinde yer alan ve yakışıklılığı ile epey konuşulan Uraz Kaygılaroğlu, 2021 yılının heyecanla beklenen dizisi Üç Kuruş’ta yer alacak. Burada ki rolü ‘Kartal’ olacağı biliniyor. Henüz fragmanından belli olduğu üzere ‘serseri’ olarak adlandırabileceğimiz kötü adam tarafından görünen dizi heyecanla bekleniyor. 

Bir müddet Melis İşiten ile evli kalan ve bu evliliklerinden güzeller güzeli kızları Ada Kaygılaroğlu’nu dünyaya getiren çift, zaman zaman görüşüyor. Çiftin belirli aralıklarda kızları Ada için bir araya geldikleri biliniyor. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten küs mü sorularına cevap olarak ise küs olmadıklarını söyleyebiliriz. 

Mehmet Ali Kaygılaroğlu’nun oğlu olan Uraz Kaygılaroğlu babasını 4 yaşındayken kaybetti. Annesi ise Gamze Yücer adıyla tanınıyor.

Uraz Kaygılaroğlu  kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Uraz Kaygılaroğlu’nun kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Uraz Kaygılaroğlu’na ulaşım sağlayabilirsiniz

Uraz Kaygılaroğlu  Instagram

Uraz Kaygılaroğlu Twitter

Uraz Kaygılaroğlu Facebook 

Uraz Kaygılaroğlu ve kızı Ada Kaygılaroğlu

‘Harika bir baba’ sözlerini sıkça duyan Uraz Kaygılaroğlu’nun sevimli kızı Ada’yı daha önce görmüş müydünüz?

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten

Uraz Kaygılaroğlu ve eski eşi Melis İşiten ile birlikte çekindikleri bu fotoğrafları daha önce görmüş müydünüz?

Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz

Uraz Kaygılaroğlu  ve kendisi gibi oyuncu Cem Yılmaz ile olan bu fotoğraflarını daha önce görmüş müydünüz?

Uraz Kaygılaroğlu’nun Affet şarkısını seslendirdiği bu videoyu daha önce izlemiş miydiniz?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Üç Kuruş Dizisinin Komiser Efe’si Ekin Koç kimdir?

Üç Kuruş Dizisinin Komiser Efe’si Ekin Koç kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Leyla’sı Aslıhan Malbora kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Leyla’sı Aslıhan Malbora kimdir?