Üç Kuruş dizisinin Leyla’sı Aslıhan Malbora kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Leyla’sı Aslıhan Malbora kimdir?

Dizilerin sevilen ismi Aslıhan Malbora, bu kezde oyunculukta gösterdiği başarıyı Üç Kuruş dizisinde devam ettirecek. Başarılı oyuncu kariyer adımlarını emin bir şekilde tırmanması ile gözler önüne geldi. Lakin özel hayatı ile gündemde olmayı tercih etmeyen güzel oyuncu akıllarda Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim, aslen nereli? gibi soruları soru işareti olarak bıraktı.

Üç Kuruş dizisinin Leyla'sı Aslıhan Malbora kimdir?

1 Mart 1995 tarihinde dünyaya gelen başarılı oyuncu Aslıhan Malbora’nın yaşı 26’dır. Gençlik enerjisini burcuna borçlu olan sempatik oyuncu Balık burcu kadınıdır. Balık burcunun sempatikliğini ve özgüvenini üzerinde taşıyan sempatik oyuncu Afyon’da dünyaya geldi. Lakin aslen nereli olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği Bölümü’nde devam eden başarılı oyuncu ayrıca Akademi 35.5 Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi alıyor. Aldığı oyunculuk eğitiminin hakkını veren Aslıhan Malbora Üç Kuruş dizisinde başarısını konuşturmaya devam edecek gibi duruyor.

1.63 boyu ile ve fiziğinin kusursuz oluşuyla gözleri üzerinden ayrıltmayan başarılı oyuncu Aslıhan Malbora’nın kilosu boyuna orantılı olarak 52’dir.

Metin Temel ile ismi yanyana anılan sempatik oyuncu, bu konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Lakin geçtiğimiz haftalarda Aslıhan Malbora mühendis sevgilisi Metin Temel ile objektiflere takıldı. İkiliden halen bir açıklama gelmedi.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi akıllarda yer edinen bir diğer soru ise şüphesiz Aslıhan Malbora’nın hangi dizilerde oynadığı oldu. Oyunculuk deneyimini ilk olarak yönetmenliğini Bora Onur’un yaptığı Seven Ne Yapmaz dizisi ile yaşayan başarılı oyuncu, burada Zeynep karakterine hayat verdi. Daha sonra oyunculuğu yönetmenler tarafından bir hayli beğenildi. Daha sonra Kalbimin Sultanı dizisinde Saliha Sultan karakterini canlandırdı. 3. dizisi olarakta  Birce Akalay, Cansel Elçin, Özlem Yılmaz, Sezin Akbaşoğulları ve Selim Bayraktar’ın başrollerini paylaştığı Ağlama Anne dizisinin 13. bölümünde Zeynep Fırıncıoğlu karakteri ile tanındı. Daha sonra; Oluversin Gari, Her Yerde Sen ve Gel Dese Aşk dizilerinde kendisini gösterdi. Şimdilerde ise Aslıhan Malbora Üç Kuruş dizisinde Leyla karakteri ile izleyenlerin karşısına gelecek.

Aslıhan Malbora Instagram

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Üç Kuruş dizisinin Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Neriman’ı Nursel Köse kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Neriman’ı Nursel Köse kimdir?