Üç Kuruş dizisinin Neriman’ı Nursel Köse kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Neriman’ı Nursel Köse kimdir?

Usta tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Nursel Köse Üç Kuruş dizisinin kadrosunda yer alacağı açıklanan isimler arasında yer alıyor. Üç Kuruş dizisi Neriman karakterine hayat vereceğini öğrendiğimiz Nursel Köse, özellikle televizyon dizilerinde sık sık görmeye alışık olduğumuz yetenekli isimlerden biri. Uzun yıllar Almanya’da çeşitli oyunculuk eğitimleri alan Nursel Köse hem Almanya hem de Türkiye’de tanınan ve sevilen oyuncular arasında rahatlıkla sayılabilir. Film, dizi ve tiyatro oyunlarıyla gönülleri fetheden Nursel Köse’yi yeni projesi olan Üç Kuruş dizisinde Neriman karakterine hayat verirken izleyeceğiz.

Nursel Köse, önümüzdeki günlerde Show TV’de yayınlanacağı duyurulan Üç Kuruş dizisinde Neriman karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncudur. Uzun yıllardan beri ekranlarda pek çok projede gördüğümüz Nursel Köse’yi yakından tanıyalım…

Usta oyuncu Nursel Köse’nin boyu 1.75 m uzunluğundadır.

Boy ve kilo oranıyla oldukça fit olduğunu görebildiğimiz Nursel Köse, kilosu hakkında bir bilgi vermemiştir.

Ekranlarda aktif olarak yer alan ve enerjisiyle yaşını hiç göstermeyen Nursel Köse, 60 yaşındadır.

Nursel Köse 29 Mart 1961 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Nursel Köse, 1961 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. Yetenekli oyuncu aslen Malatyalıdır.

Nursel Köse uzun yıllardan beri İstanbul’da yaşamakta ve bu şehirde oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Nursel Köse eşi Ulrich Mertin ile 2018 yılında dünya evine girmiştir. Nursel Köse’nin eşi Ulrich Mertin Alman bir kemancıdır. Uzun yıllar Almanya’da yaşamış ve burada çeşitli eğitimler almış olan Nursel Köse ve eşinin yolları Almanya’da kesişmiştir. 3 yıldır mutlu bir şekilde evliliklerine devam eden çiftin çocukları yoktur.

Nursel Köse, lise yıllarının sonuna geldiğinde özel öğrenci olarak Almanya’ya gitmiş ve lisans eğitimini burada almıştır. Almanya’da mimarlık üzerine eğitim alıp tamamlamış olsa da oyunculuğa olan ilgisi ve yeteneği ağır basınca bu alana yönelmiştir. Nursel Köse Almanya’da yaşadığı yıllarda tiyatro ve kamera önü oyunculuk alanında çeşitli eğitimler almıştır. Almanya’da senaryo yazma ve çeşitli oyunlarda yer alma fırsatı edindikten sonra Türkiye’de de çeşitli projelerde yer almaya devam etmiştir.

Nursel Köse Almanya’dan Türkiye’ye geldikten sonra yoğun bir tempoyla dizi ve sinema sektörüne adım atmıştır. Son yıllarda ise Nursel Köse Avlu gibi dizilerle ustalığını göstermiştir. Yetenekli oyuncunun yer aldığı diğer dizi ve filmleri ise şu şekilde sıralayabiliriz;

Nursel Köse Avlu dizisinde canlandırdığı kötü karakter rolüyle adından söz ettirmeyi başarmıştır. Nursel Köse Avlu dizisi Kudret Ana rolüyle başarılı bir performansa imza atmıştır. Demet Evgar’ın baş rolünü oynadığı dizide Nursel Köse de unutulmayan karakterler arasında sayılıyor.

Nursel Köse Üç Kuruş dizisi Neriman karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Önümüzdeki haftalarda Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen Üç Kuruş dizisinin ses getireceği tahmin ediliyor. Ünlü oyuncu Nursel Köse’nin bu dizide hayat vereceği Neriman karakteri de merakla beklenen karakterlerden biri.

Hakkında merak edilenlerden bahsettiğimiz ünlü oyuncu Nursel Köse’nin Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Üç Kuruş dizisinin Leyla’sı Aslıhan Malbora kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Leyla’sı Aslıhan Malbora kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Sahir’i Muttalip Müjdeci kimdir?

Üç Kuruş dizisinin Sahir’i Muttalip Müjdeci kimdir?